Vente paardenbrok

vente

Let op! Komende tijd zullen er geleidelijk naamswijzigingen doorgevoerd worden in het Vente Paardenbrokken assortiment.
Lees er hier meer over.

Volledige voeding, voor een optimale gezondheid!
Goed ruwvoer en vers drinkwater maken nog geen compleet voedingspakket. Afhankelijk van de behoefte van het paard, de groeifase, eventuele melkproductie en de gevraagde prestatie is het noodzakelijk dagelijks krachtvoeders in het menu op te nemen.

 

AWF Diervoerders heeft als Vente verkooppunt het gehele gamma van Vente Paardenvoeding in huis.

 

Paardenbrok Econ

Paardenbrok Econ is een basisvoer dat voorziet in de dagelijkse onderhoudsbehoefte van paarden en pony’s. Paardenbrok Econ is ook de ideale aanvulling voor rantsoenen met een ruim aanbod ruwvoer.

 

 

Paardenbrok Sport

Paardenbrok Basis-Sport is een uitgebalanceerde, complete en ruim gevitamineerde brok; een allround-krachtvoer! Paardenbrok Basis-Sport is ook een goede aanvulling bij arm ruwvoer.

Voedingswaarden

 

 

 

Paardenbrok Prestatie

Paardenbrok Sport-Extra is een hoogwaardig krachtvoer van luxe grondstoffen, gecombineerd met een ruim aanbod aan vitaminen en mineralen.

 

 

Paardenbrok Optisport met AleuVita XF70

Optisport-XF70-recht-kleinEen nieuw topsportvoer van zeer hoge kwaliteit, met veel energie, weinig suiker en zetmeel, een hoog gehalte magnesium, vitamine E en veel B-vitaminen en alle voordelen van aleurone.

(Vente Aleurone heet voortaan: AleuVita XF70!)

Voedingswaarden

 

 

Paardenbrok Optibreed XF70

Optibreed-XF70-recht-kleinNIEUW in het assortiment is de Paardenbrok Optibreed XF70. Dit is de vervanger van de Total Care lijn.
Hiermee kan de gehele fokkerijstapel nu met 1 brok optimaal van voeding worden voorzien!
AleuVita XF70 geeft met name aan de veulens extra toegevoegde waarde. Het extra hoge energiegehalte van een veulenkorrel is gereduceerd en hiermee ook het zetmeel- en suikergehalte.

Een veiligere korrel met een hoge verteerbaarheid, waarin ook de 100% opneembare mineralen en sporenelementen van Alltech (in de vorm van chelaten) die we ook in de Total Care lijn verwerkten, zijn verwerkt.

Voedingswaarden