Vente Muesli’s

venteHet verstrekken van muesli’s, slobber of granenmengelingen is een goede aanvulling op een rantsoen en geeft het paard een smaklijke afwisseling in zijn dieet. Evenals de brok, zijn de muesli’s aangepast aan de behoefte van het paard.

Ultra Sportmuesli

Ultra Sportmuesli is een nieuwe innovatie die aanvullende preparaten tijdens een intensieve wedstrijd of opbouwperiode overbodig maakt, met o.a. omega 3 vetzuren en zeewier!

Meer informatie

 

Gastro-Relax (voorheen Appel-Relax)

De Gastro-Relax is een smakelijke gevitamineerde muesli zonder haver, met een hoog energieniveau en is daardoor zeer geschikt voor hete paarden of in de topsport.

Meer informatie

 

Reform Kruidenmix

Reform Kruidenmix is een zeer smakelijke en betrouwbare basismuesli. Reform Kruidenmix heeft een gemiddeld energiegehalte, is arm aan eiwit en bevat geen haver.

Meer informatie

 

Economix

Economix is een prachtige muesli die speciaal ontworpen is om goed in de silo geblazen te kunnen worden. Economix is alleen in bulk verkrijgbaar en zeer geschikt voor manegebedrijven en pensionstallen.

Meer informatie

 

Senior / Light

Senior / Light is een energiearme muesli die zowel droog als in slobbervorm gevoerd kan worden aan te dikke of oudere paarden.

Meer informatie

 

Kruidenslobber

Kruidenslobber is een bijzonder smakelijke en vitaminerijke slobber, die zeer geschikt is als traktatie, maar ook om medicijnen aan toe te voegen.

 

Granenmix

De beste granen uit de natuur gecombineerd in een mengeling van 5 granen. Granenmix bevat zwarte en blanke haver, gerst, tarwe en gebroken maïs.

 

Powermix Plus

Powermix Plus is dezelfde hoogwaardige mengeling van ontsloten granen als de Powermix, maar dan met een vitaminekorrel toegevoegd. Hierdoor is deze mengeling een volledig krachtvoer en kan dienen als vervanger van de brok.

Meer informatie