Geschiedenis

verhagen_zakOntstaansgeschiedenis
AWF Diervoeders uit Fijnaart is ontstaan uit een voortzetting van de voedertak van Verhagen Meelfabriek B.V. Eind 2006 besloot de familie Verhagen deze meelfabriek te
verkopen aan de Rotterdamse meel- en graanreus Meneba. Daarmee kwam er een einde aan een familiebedrijf dat meer dan een eeuw heeft bestaan. In deze tijd heeft de meelfabriek zich niet alleen bewezen op de biscuitmarkt maar daarnaast ook met de neventak een naam opgebouwd in het produceren van kwaliteitsvoeders. Een naam die vandaag de dag, zeker in de paardenwereld, nog steeds staat als een huis.

Om deze zorgvuldig opgebouwde naam niet verloren te laten gaan, en om de uitgebreide klantenkring niet teleur te stellen werd er besloten te zoeken naIMG_20180131_135559ar een opvolger die de voedertak voort kon zetten. Zodoende kwam de familie Verhagen terecht bij Ad van de Weijgaert in de Appelaarseweg, hemelsbreed op steenworp afstand van de fabriek. Deze exploiteerde al ruim 20 jaar een boerderijwinkel met diverse agrarische producten. Sinds 2007 gaan de voeders van Verhagen dan ook verder onder de naam van AWF Diervoeders.
Ondertussen timmert AWF Diervoeders met een enthousiast team al weer ruim 15 jaar stevig aan de weg. Gaandeweg weten steeds meer dierenliefhebbers uit Zuid-West Nederland ons te vinden.

Toekomst gerichte kwaliteit
Onze ambitie is om als bedrijf groot te zijn in service en kwaliteit en daarnaast alert te blijven op de prijzen om zo onze producten scherp aan te kunnen bieden.

Daarnaast hebben wij door samen te werken met diverse producenten van hoogwaardige vee- en kleindiervoeders het toch al aanzienlijke assortiment flink uitgebreid. Hierbij kunt u denken aan een volledig gamma aan honden- en kattenbrok, vogelvoeders (van pluimvee tottropische vogels), en allerhande strooisels (van paardenbox tot caviakooi). De markt van diervoeders voor vee- en gezelschapsdieren is continu in beweging, en daarmee ons assortiment ook.large_IMG_1041

Wij leveren producten welke aan hoge kwaliteitsnormen voldoen. De diervoeder producten kopen wij o.a. in bij GMP-erkende fabrikanten. wat inhoudt dat deze fabrikanten aantoonbaar waarborgen dat diervoeders en ingrediënten voor diervoeders voldoen aan de wettelijke voorschriften en aan bovenwettelijke eisen, overeengekomen met ketenpartijen. Op deze manier kunnen wij garant staan voor het product dat wij verkopen.

Naast zakgoed en kleinverpakking komen wij ook graag bij u om bulkgoed te leveren in de silo. Voor prijzen en informatie over onze bulkproducten kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.fb-banner